Stijn at Oxford Aviation

Stijn De Graeve APP265 Oxford Aviation Training Oxford Airport Kidlington Oxford OX5 1QX United Kingdom

zondag, oktober 15, 2006

Foto's Backseateuh!


slecht weer op de begane grond...

maar prachtig weer boven de wolken!

nice and fluffy...

wow...

Kirsten enkel op instrumenten aan het vliegen...RESPECT!

de stille genieter achterin...

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

yo stinzo,

Respect man!!! Ben blij te vernemen dat ge het zo goed stelt. Dikke proficiat met uw resultaten! Prachtige foto's!. Tot in den bocht.

Sheepie xxx

8:33 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hoi stijnze,

blij je gehoord te hebben. En even content met je resultaten. Volgende geldt zowel voor jou als voor Amber: jullie zijn een prachtkoppel en dat is eens te meer bewezen (kan ook niet anders Stijn als je samen bent met iemand die geboren is op 26 augustus en dan ook nog eens van 1983 is). Denk er allebei aan dat het voor het goede doel is dat je even zonder elkaar moet. Het zal jullie zeker lukken. Amber: ik weet dat je dit ook leest: maak er het beste van in Chili. Probeer van het land te genieten en weet dat je niet alleen staat, ook al zit je aan de andere kant van de wereldbol. Ik heb trouwens nog een partituur van Beethoven voor je. Kom die maar afhalen op Jade haar verjaardagsfeestje. INDERDAAD: dit wordt strikt gepland naar jullie terugkomst!
Greetings
Tine en Jade

5:28 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Toffe foto's broer!
je bent nu bijna 2 maanden weg, dus ben je halfweg! Toch voor de eerste periode in Oxford! Nog 2 maandjes en we hebben je weer tijdelijk bij ons! Ik kijk er alvast naar uit!
Maar geniet er eerst nog van en blijf goed studeren hé, zodat ik fier kan blijven op mijn 'klein' broerke!
We missen je! Succes en tot binnenkort!

Je 'grote' zus Lies XX

3:32 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ja liefje, de site lukt weer! Dus toch nog es een poging een berichtje te posten! Om je dus te zeggen dat ik je enorm graag zie, je ontzettend mis en elke seconde aan je denk! Ik duim voor je! (want kijk er toch al stiekem naar uit ook eens mee te vliegen met mijn eigenste piloot ;)!)

Dikke knuf! X

1:09 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hey Stijn

t'es hier mee de "hoofdman van de Bende van Mariakerke". Thanks voor de kaart, deed mij veel plezier. Ben momenteel al veel beter en bijna weer even zot......Proficiat met je resultaten en zo te zien gaat het je goed daar (London @ night niet te na gesproken). Ook groetjes voor Amber (zij kan dit ook lezen daar in het verre Chili) Hoop jullie tegen eind dit jaar met de feestdagen eens te zien hé

Greets

Henk en de rest van de Bende

11:04 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Liefje, ik mis je!!!! Wou dat hier toch nog even achterlaten ;)
Ondertussen blijven studeren e! de examens komen dichterbij! En zo ook de feestdagen waarop we weer samen zullen zijn! En vieren zullen we met de hele familie! :)
Ik duim voor je!

Dikke kus!

12:36 a.m.  

Een reactie posten

<< Home